Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Voordeelkaarten in Zuid-Tirol

Het land ontdekken met het openbaar vervoer is de moeite waard! In Zuid-Tirol zijn er talloze voordeel- of gastenkaarten waarmee je gratis gebruik kunt maken van al het openbaar vervoer en van vele andere voordelen.

Vooral in het hoogseizoen is het erg druk op de wegen in Zuid-Tirol. Als je tijdens je vakantie niet in de file wilt staan, kun je gemakkelijk gebruikmaken van het openbaar vervoer. Met treinen, kabelbanen, stads- en streekbussen zijn de meeste steden snel te bereiken. Bovendien kun je tijdens de reis genieten van het prachtige landschap en hoef je niet constant op je hoede te zijn voor het verkeer.

Een ritje met het openbaar vervoer in Zuid-Tirol is echter niet alleen praktisch, maar in veel gevallen zelfs gratis. Veel toeristenorganisaties bieden de gasten van de bij hen aangesloten etablissementen voordeelkaarten aan, waarmee het gebruik van het openbaar vervoer in Zuid-Tirol gratis is. Vaak kunnen ook de lokale kabelbanen of stoeltjesliften gratis of tegen een gereduceerd tarief worden gebruikt.

Wie niet in een aangesloten etablissement verblijft, kan ook de Mobilcard of de Museumobil Card kopen en zo veel geld besparen op zijn vakantie.

Cultuur, winkelen & een onderhoudend weekprogramma

Met de meeste voordeelkaarten kun je ook gratis de plaatselijke musea bezoeken of heb je gratis toegang tot meer dan 90 deelnemende musea in heel Zuid-Tirol. Sommige gastenkaarten bevatten ook een gevarieerd activiteiten- en entertainmentprogramma voor jonge en oude vakantiegangers.

Andere kaarten garanderen hun houders speciale kortingen bij vrijetijdsfaciliteiten, zwembaden of deelnemende winkels. Neem voor een volledige lijst met voordelen en gebruiksvoorwaarden contact op met het betreffende toeristenbureau of je gastheer.

Hier vind je een overzicht van de belangrijkste gastenkaarten en voordeelkaarten in Zuid -Tirol en interessante informatie over de afzonderlijke kaarten.

Voordeelkaarten

Service