Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Webcams in Zuid-Tirol

Neem een kijkje op uw vakantiebestemming Zuid-Tirol en krijg vooraf een idee van de mooiste vakantieregio's van het land - met onze webcams! Of het nu gaat om het Meraner Land, de Dolomieten of het Tauferer Ahrntal: onze kiekjes uit Zuid-Tirol zullen uw zin in ontspanning opwekken en uw vakantieplanning vergemakkelijken.

Webcams

De bergen in Zuid-Tirol behoren zonder twijfel tot de beroemdste ter wereld. Iedereen die ze gezien heeft, weet waarom: vanwege hun schoonheid, hun perfect gevormde toppen, de uitgestrekte alpenweiden en de ontelbare wandel- en klimmogelijkheden die het gebied tot een enorm avonturenpark voor iedereen maken.

Zeker de moeite waard zijn de Dolomieten en hun speciale kenmerk dat hen onderscheidt van alle andere bergen. We hebben het over de roze kleur die ze aannemen bij zonsondergang, in dit land Enrosadira genoemd. Wie dit onvergelijkbare natuurspektakel nog nooit met eigen ogen heeft gezien, mist het.

Er zit niets anders op dan even stil te staan, onder de indruk van het bijna ongerepte en unieke landschap. Of het nu zomer of winter is, Zuid-Tirol bezorgt ons in elk seizoen onvergetelijke momenten.

Onze partner voor webcams: www.webcams-suedtirol.com

Geselecteerde accommodatie in South Tyrol

Schneeberg - Family Spa Resort - Ridnaun in Eisacktal
Schneeberg - Family Spa Resort
Ridnaun in Eisacktal
4,3 Zeer goed

Family-friendly wellness hotel in a breath-taking natural landscape, varied activity offer in winter and in summer, spacious spa area and much more.

van 100 € per dag
Der Forsterhof - Algund in Meran and environs
Der Forsterhof
Algund in Meran and environs
4,8 Uitstekend

Stylish house in Algund, magnificent view of Meran, garden with pool, delicious breakfast with selected, regional products, cosy ambiance with much love for details.

van 96 € per dag
Hotel Drumlerhof - Sand in Taufers in Tauferer Ahrntal
Sustainability SVG
Hotel Drumlerhof
Sand in Taufers in Tauferer Ahrntal
4,6 Uitstekend

At Drumlerhof, we let us inspire by nature, taking care of our guests with much love and passion.

van 108 € per dag
Bühelwirt - St. Jakob in Tauferer Ahrntal
Bühelwirt
St. Jakob in Tauferer Ahrntal
4,7 Uitstekend

Decidedly traditional, fundamentally contemporary.

van 114 € per dag
Service