Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Apotheken in Zuid-Tirol

Het hele jaar door kijk je uit naar een paar dagen rust, mooie wandelingen in de ongerepte natuur en ontspannende uren met je gezin.

Maar wat gebeurt er steeds weer: Je bent nog maar net op je vakantiebestemming aangekomen of de kleintjes worden ziek of je kampt zelf met koorts of maagklachten. Waarom word je ziek op vakantie? Meestal komt het door stress voor de reis, opwinding voor de vakantie en lang zitten in de auto of in de trein. Zitten leidt tot spanning in de rug en de airconditioning veroorzaakt vaak verkoudheid - zelfs in de zomer.

Maar in plaats van in paniek te raken, kun je beter hulp zoeken bij een getrainde apotheker. Er is een apotheek in bijna elk dorp in Zuid-Tirol, in steden zelfs meerdere. Ook in het weekend is de gezondheidszorg gegarandeerd, omdat een of meer apotheken om beurten voor de apotheek zorgen.

Welke apotheken zijn open in het weekend?

Waar je ook je vakantie doorbrengt in Zuid-Tirol, er wordt goed voor je gezondheid gezorgd en ook in het weekend hoef je je nergens zorgen over te maken. De beste manier om erachter te komen wanneer welke apotheken in het weekend of in de reguliere dienst geopend zijn, is door de actuele dagbladen te lezen of hier op internet. Daar vind je meteen de apothekers in je directe omgeving.

Als de koorts zelfs na goede raad en goede daden van de apotheker niet zakt, is er vaak medicatie op recept nodig: In elke apotheek kun je zien welke arts je kan onderzoeken.

Goed om te weten

Service