Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Bureau voor gevonden voorwerpen

Je bent iets kwijt en je wilt het graag terug of je bent een eerlijke vinder en je wilt wat je gevonden hebt graag teruggeven aan de eigenaar? De oplossing: www.fundinfo.it!

Vakantie is een tijd om te ontspannen, nergens aan te denken en je volledig uit te schakelen. Maar het kan gemakkelijk gebeuren dat je je rugzak, portemonnee of sleutels vergeet terwijl je op de skipiste bent, wandelt of bezienswaardigheden bekijkt.

Meestal heb je geen idee waar je je spullen bent verloren en als het geen persoonlijke documenten met naam en adres zijn, heeft zelfs een vinder moeite om het gevonden voorwerp terug te brengen.

Daarom heeft Zuid-Tirol een zeer nuttige service: op de website www.fundinfo.it heeft iedereen de mogelijkheid om terug te vinden wat hij kwijt is. Het onlinegidsboek van de gemeenten in Zuid-Tirol verzamelt alles wat dag in dag uit wordt ingeleverd bij de bureau's voor gevonden voorwerpen in de provincie. Van de klassiekers zoals mobiele telefoons en camera's, sleutels, kledingstukken en documenten tot meer ongewone gevonden voorwerpen zoals huishoudelijke apparaten of levensmiddelen en luxeartikelen.

Om verloren en vermiste voorwerpen te vinden, klik je op "Zoeken starten" op de startpagina van het portaal. Selecteer vervolgens het zoekgebied en de grootte ervan, evenals de datum sinds wanneer je het item in kwestie mist. Aan de hand van verschillende categorieën en gedetailleerde beschrijvingen kun je de zoekopdracht verder verfijnen.

Meer informatie:

www.fundinfo.it

Goed om te weten

Service