Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Afdruk

Eigenaar & verantwoordelijk voor de inhoud

Internet Consulting GmbH
Eenmansbedrijf
Rienzfeldstraße 30 - I-39031 Bruneck
Tel.: +39 0474 010 155
Fax: +39 0474 010 165
info@inetcons.it | internetconsulting@pec.rolmail.net
www.inte rnet-consulting.it

Logo Internet Consulting

BTW-nr./belastingnr./registernr. Bolzano: IT 00760750216
Aandelenkapitaal: € 10.200 volledig volgestort

Copyright

Alle gepubliceerde objecten (teksten, afbeeldingen, grafieken, video's, enz.) zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt of gereproduceerd voor enig doel of in enige vorm, online of gedrukt, zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Het volgende is een gedeponeerd handelsmerk dat niet zonder toestemming mag worden gebruikt:

ZUID-TIROL

Disclaimer

Ondanks zorgvuldig werk en grondige controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de ter beschikking gestelde inhoud. Aansprakelijkheidsclaims tegen ons op grond van materiële of ideële schade, die door het gebruik van de inhoud of door onjuiste of onvolledige inhoud werd veroorzaakt, zijn principieel uitgesloten.

Verder aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud, beschikbaarheid of eventuele schade veroorzaakt door websites die direct of indirect gelinkt zijn aan onze site. Op het moment van koppelen was er geen illegale inhoud op deze pagina's waarneembaar. We hebben echter geen enkele invloed op hun huidige of toekomstige ontwerp en wijzigingen of op de links die erin staan.

De redactie behoudt zich het recht voor om persteksten en informatie in verkorte vorm te publiceren. Laat het ons weten als u niet akkoord gaat met publicatie.

Verplichte informatie volgens EU-verordening nr. 524/2013 van het Europees Parlement en de Raad: Platform voor de online beslechting van consumentengeschillen (ODR) van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Service