({telling}) Informeer naar campings in Zuid-Tirol

Kamperen in Zuid-Tirol

Midden in een imposante bergwereld of tussen de wijngaarden, dichtbij een bezienswaardige stad of in een rustige natuuridylle - er is een gevarieerd aanbod van hoogwaardige kampeermogelijkheden in Zuid-Tirol.

Caravan Park Sexten - Sexten in Hochpustertal
Caravan Park Sexten
Sexten in Hochpustertal
4,4 Zeer goed

5-star camping in the Dolomites, nature-oriented and flexible luxury holiday in the resort with pitches, tree houses, lodges and hotel, wellness area & climbing hall, gourmet restaurants & tavern.

van 20,5 € per dag
Camping Sägemühle - Prad am Stilfserjoch in Vinschgau
Camping Sägemühle
Prad am Stilfserjoch in Vinschgau
3 Goed

Family-run campsite at Stilfserjoch National Park, with pitches, caravans for rent and wooden bungalows, varied sports and leisure time offer, restaurants & mini market.

van 30 € per dag
Camping Antholz - Antholz at Mt. Kronplatz
Camping Antholz
Antholz at Mt. Kronplatz
4,4 Zeer goed

Well-equipped camping in Antholzertal, embedded in a dreamlike natural landscape & with countless activities in the environs at any season.

Boek de beste campings in Zuid-Tirol

Wie van een ontspannen sfeer houdt en vrijheid boven luxe stelt, voelt zich thuis op een camping. Natuurlijk is overnachten in een tent of camper een groot avontuur, vooral voor kinderen, maar veel campings in Zuid-Tirol bieden naast staanplaatsen ook bungalows of appartementen voor vakantiegangers die het liever wat comfortabeler hebben.

Op een camping in Zuid-Tirol kunnen vakantiegangers van alle leeftijden genieten van een onbezorgde vakantie. Kinderen vinden snel speelkameraadjes en volwassenen raken gemakkelijk aan de praat met hun buren. Sommige winkels bevinden zich direct op de camping en er zijn tal van recreatiemogelijkheden in de buurt, evenals restaurants die vakantiegangers verblijden met een mix van traditionele Alpengerechten en lichte mediterrane gerechten. Voor actieve sportievelingen en ontspannen genieters, voor levendige gezinnen en romantische natuurliefhebbers - afhankelijk van de camping is kamperen in Zuid-Tirol een feest voor vakantiegangers met verschillende voorkeuren. Test

Accommodations by region

Service