Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Met de bus naar Zuid-Tirol

Steeds meer mensen geven er de voorkeur aan om tijdens hun vakantie hun eigen auto te laten staan en comfortabel en stressvrij met de bus naar hun vakantiebestemming te reizen.

Vanuit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland - Zuid-Tirol is gemakkelijk en snel per bus te bereiken. Er zijn rechtstreekse verbindingen van München, Stuttgart en Innsbruck naar verschillende steden en vakantieregio's in Zuid-Tirol. Transferdiensten of taxi's brengen je comfortabel van de bushalte naar je accommodatie.

Van de lente tot de herfst zijn er extra rechtstreekse verbindingen van St. Gallen, Winterthur, Zürich en Landquart naar Merano en Val Venosta, waarbij de transfer naar de accommodatie is inbegrepen.

Verschillende busmaatschappijen bieden ook pendeldiensten aan vanaf luchthavens zoals München, Innsbruck, Verona, Bergamo en Milaan, waardoor het gemakkelijk is om vliegreizen en busreizen te combineren als je naar Zuid-Tirol reist.

Moderne mobiliteit

Dankzij het goed ontwikkelde netwerk van openbaar vervoer zult u uw auto niet missen tijdens uw vakantie in Zuid-Tirol: Met de Mobilcard voor één dag, voor drie dagen of voor zeven dagen kunt u goedkoop en gemakkelijk gebruikmaken van de vervoersmiddelen van de Zuid -Tiroolse vervoersbond. De Zuid-Tiroolse vervoersbond omvat regionale treinen en lokale bussen, maar ook verschillende kabelbanen en de Rittner Bahn.

Dienstregeling bussen

Alle belangrijke informatie over de openbare mobiliteit in Zuid-Tirol vind je op suedtirolmobil.info, waar je ook de dienstregelingen en dienstregelingstabellen vindt: Dienstregelingen voor bussen(streekbussen en stadsbussen) en treinen (voor de lijnen Brenner - Verona, Lienz - Verano, Mals - Merano, Merano - Bolzano en voor de Rittner Bahn), evenals dienstregelingen voor kabelbanen (kabelbaan omhoog naar de Mendel, Bolzano - Kohlern, Bolzano - Renon, Vilpian - Meltina, Rio di Pusteria - Verano en Rio di Pusteria - Maranza) en nachtliften.

Aankomst

Service