Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Shuttle & Transfer in Zuid-Tirol

De vakantiebestemming Zuid-Tirol wil het voor vakantiegangers zo comfortabel mogelijk maken om zonder eigen auto aan te komen en milieuvriendelijk te reizen. Daarom zijn er boekingsportals waar vakantiegangers collectieve en individuele transfers snel en gemakkelijk online kunnen boeken.

Flexibiliteit en comfort zijn altijd belangrijk geweest als je op vakantie gaat. Duurzaamheid en klimaatbescherming spelen echter ook een steeds grotere rol bij de keuze van het vervoermiddel. Zuid-Tirol denkt aan de toekomst en vertrouwt op innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Vakantiegangers zijn blij met het aantrekkelijke openbaarvervoersnetwerk in Zuid-Tirol, dat voortdurend wordt verbeterd en uitgebreid. De volgende boekingsportalen voor pendeldiensten en transfers vormen hierop een perfecte aanvulling:

Zuid-Tirol Transfer

Vakantiegangers kunnen via het portaal Zuid-Tirol Transfer op twee verschillende manieren online een transfer boeken vanaf het treinstation, de bushalte of het vliegveld naar meer dan 9.000 accommodaties in Zuid-Tirol:

  • Collectieve transfers brengen vakantiegangers van de treinstations in Bolzano, Brixen, Bruneck, Malles en Vipiteno en van de haltes van de langeafstandsbussen in Brixen, Bruneck, Innichen, Varna en Vipiteno naar de accommodatie. Voor gasten die in een accommodatie in Riscone verblijven, zijn er bijvoorbeeld groepstransfers vanaf het treinstation Bruneck, maar ook vanaf de bushalte Varna of vanaf het treinstation Brixen.
  • Individuele transfers kunnen worden geboekt voor het traject tussen de accommodatie en alle bovengenoemde treinstations, evenals het treinstation van Landeck, het hoofdstation van Innsbruck en verschillende omliggende luchthavens.

De pendeltransfer kan over het algemeen tot 17.00 uur de dag ervoor worden geboekt. Een rolstoeltoegankelijk voertuig moet de dag ervoor vóór 17.00 uur worden gereserveerd. Ga voor meer informatie naar suedtiroltransfer.com.

Boek uw shuttle

Individuele shuttles kunnen ook minstens 48 uur voor de geplande reis online worden geboekt via Book Your Shuttle - van luchthaventransfers tot dagtochten. Meer informatie is beschikbaar op bookyourshuttle.it.

Aankomst

Service