Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag

Taxidiensten in Zuid-Tirol

De mooiste en prettigste vakantie is wanneer je alleen maar aan plezier kunt denken, zorgeloos en zonder je ergens zorgen over te hoeven maken. Zelfs niet aan autorijden.

Als je 's avonds wilt uitgaan, 's middags in de stad wilt wandelen zonder naar een parkeerplaats te hoeven zoeken, of gewoon snel van het treinstation naar je hotel wilt, is een taxi zeker een handige optie. Een taxirit is ook comfortabel en vooral veilig als je de wegen niet kent, niet graag over ijs en sneeuw reist of graag een glas wijn bij de maaltijd drinkt.

In Zuid-Tirol hebben zich de afgelopen jaren talrijke taxidiensten gevestigd, waarvan sommige met negenpersoonsvoertuigen. Deze zijn bijzonder populair, niet alleen bij tieners die geen rijbewijs hebben, maar ook bij jonge en oudere nachtbrakers die de rit delen en zo zonder risico thuiskomen.

Snel en comfortabel van A naar B

In de zomer is een taxi of een huurauto met chauffeur bijzonder voordelig voor fietsers en fietsers om comfortabel van de ene plek naar de andere te komen. In de winter daarentegen zijn de minibusjes met chauffeur , waarin genoeg ruimte is voor ski's, skischoenen en tassen, bijzonder geschikt voor grotere groepen die bijvoorbeeld een dag op de piste willen afsluiten met après-ski.

Voor de contactgegevens van lokale taxidiensten kun je het beste contact opnemen met het toeristenbureau in je vakantieplaats.

Aankomst

Service