(10) Info aanvragen over medische wellnesshotels

Medische wellness in Zuid-Tirol

Zorg voor uw gezondheid, zelfs in de ambiance van een luxe accommodatie. "Welzijn als basis van gezondheid" is waarschijnlijk de beste manier om het concept van medische wellness in Zuid-Tirol te beschrijven.

Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat - St. Johann in Tauferer Ahrntal
Top Hotel
Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat
St. Johann in Tauferer Ahrntal
4,5 Uitstekend

Exclusive well-being oasis, excellent cuisine, dreamlike spa with pools, saunas & much more!

van 201 € per dag
Luxury DolceVita Resort Preidlhof - Naturns in Meran and environs
Sustainability SVG
Top Hotel
Luxury DolceVita Resort Preidlhof
Naturns in Meran and environs
4,9 Uitstekend

Romantic resort in sunny and panoramic location, ideal for couples, gourmet cuisine, wellness, SPA & medical centre.

van 216 € per dag
Bio- & Wellnesshotel PAZEIDER - Marling in Meran and environs
Sustainability SVG
Top Hotel
Bio- & Wellnesshotel PAZEIDER
Marling in Meran and environs
4,5 Uitstekend

Familiar atmosphere, simple design and warm South Tyrolean hospitality. With a passion for good coffee and wine.

van 120 € per dag
Mirabell Dolomites Hotel . Luxury . Ayurveda & SPA - Olang at Mt. Kronplatz
Top Hotel
Mirabell Dolomites Hotel . Luxury . Ayurveda & SPA
Olang at Mt. Kronplatz
4,8 Uitstekend

Luxurious 5-star hotel in the Dolomites, with wellness world, golf school and gourmet cuisine, ideal for enjoyable and adventurous ski, hiking and bike holidays at Mt. Kronplatz.

van 155 € per dag
Hotel Therme Meran - Meran in Meran and environs
superior
Hotel Therme Meran
Meran in Meran and environs
4,8 Uitstekend

Oasis of well-being in the heart of the city with the 3 spacious wellness worlds Sky Spa, Garden Spa& Meran Thermal Baths and the new Medical Spa .

van 177 € per dag
Quellenhof Luxury Resort Passeier - St. Martin in Passeier in Passeiertal
Quellenhof Luxury Resort Passeier
St. Martin in Passeier in Passeiertal
4,6 Uitstekend

More than 10,500 m² SPA - the biggest wellness area of South Tyrol...

van 190 € per dag
Hotel Alpenrose - Welschnofen in Eggental
Hotel Alpenrose
Welschnofen in Eggental
4,9 Uitstekend

Active holidays in the heart of the Dolomites: Ski runs, cross-country ski run, 9-hole golf course directly next to the hotel!

van 138 € per dag
Hotel Quelle Nature Spa Resort - Gsies at Mt. Kronplatz
Hotel Quelle Nature Spa Resort
Gsies at Mt. Kronplatz
4,9 Uitstekend

Unique Wellness & Spa Resort in the dreamlike mountains of South Tyrol with guided outdoor nature experiences on 6 days aweek, new from July 2023: Timeless Sky SPA and Fitness & Gym Center.

van 209 € per dag

Boek medische wellness in Zuid-Tirol

Er bestaan al enige tijdverschillende medische wellnesstherapieën. De laatste jaren heeft echter ook de horeca het onderwerp omarmd - met succes. Naast behandelingen voor kwalen en ziektes die al zijn uitgebroken, zijn er talloze beproefde manieren om kwalen te voorkomen met massages, baden, de juiste voeding en de modernste medicijnen.

In de medische wellnesshotels in Zuid-Tirol ben je in goede handen. Hier worden de problemen van de gasten intensief behandeld en wordt iedereen individueel verzorgd. Een gespecialiseerd team van artsen en geschoold personeel zorgt 24 uur per dag voor uw welzijn. Edele wellnessruimtes, eersteklas wellnessbehandelingen en gecertificeerde medische apparatuur garanderen u de hoogste standaarden.

Spahotels & wellnessaanbiedingen voor medische wellness: uw ontspannende wellnessvakantie in Zuid-Tirol

Onze geselecteerde hotels voor een kuurvakantie in Zuid-Tirol bieden alle service voor het welzijn van lichaam en geest en uw gezondheid. Medische wellness wordt onder andere aangeboden in Terme Merano. Het kuurhotel in Merano biedt een uitgebreid programma met methoden om uw levensstijl en levenskwaliteit te verbeteren en te bevorderen. De professionele kuurhotels in Zuid-Tirol, zoals Terme Merano/Meran, zijn hier uitsluitend op gericht en bieden meestal een medisch centrum met verschillende zwaartepunten, zoals complementaire of preventieve geneeskunde. Een medisch kuuroord in Zuid-Tirol wordt zo een holistische vakantie voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning.

Welnesshotels in Zuid-Tirol: waar moet u op letten als u op zoek bent naar wellnesshotels?

Medische wellness biedt speciale bewegingsprogramma's en gezondheidsbevorderende maatregelen. De hotels die medical wellness in Zuid-Tirol aanbieden zijn gespecialiseerde en gecertificeerde resorts die bepaalde kwaliteitsnormen, richtlijnen en certificeringen kunnen aantonen. Niet in de laatste plaats omdat er professionele medische behandelingen en maatregelen worden aangeboden. Dit is zeker een doorslaggevend criterium voor elke gast die zijn wellnessvakantie in Zuid-Tirol wil doorbrengen.

Gezondheidsvakantie in Zuid-Tirol: Wat kan ik verwachten van een medische wellnessvakantie?

Een medische wellnessvakantie biedt je de mogelijkheid om iets goeds te doen voor je gezondheid en je levenskwaliteit te verbeteren met behulp van zeer professionele methoden. Een gezonde levensstijl door ontspannende ervaringen, inclusief bewegingsprogramma's voor het hele lichaam, bevordert het holistische welzijn. De medische wellnessvoorzieningen in accommodaties in Zuid-Tirol bieden speciale wellnessruimtes met hoogwaardige apparatuur en inrichting. Maatregelen zoals therapeutische behandelingen voor het lichaam, maar ook voor de ziel, maken deel uit van dit totaalconcept. Zo wordt een verblijf in een wellnessresort in Zuid-Tirol een heel bijzondere ervaring.

Special accommodation

Service