Zoek accommodatie & doe een vrijblijvende aanvraag
Leestijd ca.
minuten
Minuut
04. oktober 2023

Verwenprogramma voor de huid

Wil je dat de producten die je op je huid gebruikt punten scoren voor kwaliteit en duurzaamheid en tegelijkertijd iets goeds doen voor jezelf en het milieu? Dan is de innovatieve en gecertificeerde biologische natuurcosmetica van TEAM DR JOSEPH misschien iets voor jou.

Region Paznaun - Ischgl in Tirol Österreich
Region Paznaun - Ischgl in Tirol Österreich

Region Paznaun - Ischgl in Tirol Österreich

Aleš Rajský - www.flickr.com
TEAM DR JOSEPH
TEAM DR JOSEPH

High-quality natural cosmetics from South Tyrol

TEAM DR JOSEPH

Een body butter van TEAM DR JOSEPH maakte indruk op ons met zijn zijdezachte gevoel en de delicate geur die het achterlaat op de huid. Daarom is deze ook opgenomen in onze kerstcadeau-ideeën.

Vandaag willen we je graag laten kennismaken met de filosofie van TEAM DR JOSEPH. Het bedrijf werd meer dan 35 jaar geleden opgericht door Dr. Joseph Franz in Bruneck in het Pustertal en wordt nu geleid door de tweede generatie van de familie.

De producten zijn bekroond met verschillende prestigieuze prijzen van internationale experts in de schoonheidsindustrie.

TEAM DR JOSEPH
TEAM DR JOSEPH

High-quality natural cosmetics from South Tyrol

TEAM DR JOSEPH - Mirja Kofler

Natuurlijke actieve ingrediënten & ultramoderne technologie

De natuur is gewoon geniaal: de oprichter van het bedrijf was en is hiervan overtuigd na intensieve studie van de fascinerende plantenwereld en deze overtuiging blijft het bedrijf kenmerken.

Bij TEAM DR JOSEPH worden de actieve ingrediënten van verschillende planten zo gecombineerd dat ze elkaar perfect aanvullen. De kostbaarste ingrediënten uit zaden en bloemen, bladeren en wortels worden zorgvuldig geëxtraheerd en verfijnd met behulp van hightech processen.

Met een extra portie passie, creativiteit en zorg - zo ontwikkelt TEAM DR JOSEPH elk afzonderlijk product in het hoofdkantoor in Zuid-Tirol.

TEAM DR JOSEPH
TEAM DR JOSEPH

High-quality natural cosmetics from South Tyrol

TEAM DR JOSEPH - Mirja Kofler

Natuurlijke cosmetica met biologische certificering

De producten van TEAM DR JOSEPH zijn gecertificeerd door het ICEA (Istituto per la certificazione etica e ambientale) en worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Wat kenmerkt de cosmeticaproducten van TEAM DR JOSEPH? De plantenextracten en oppervlakteactieve stoffen zijn afkomstig van biologische teelt en de doeltreffendheid en compatibiliteit van de cosmeticaproducten zijn wetenschappelijk getest.

De ingrediënten van natuurlijke oorsprong worden geselecteerd volgens criteria van milieuvriendelijkheid en gezondheid. Het bedrijf produceert veganistische cosmeticaproducten en wijst dierproeven ten strengste van de hand. Daarom verkoopt het geen producten aan landen die dierproeven verplicht stellen, zoals China. Het spreekt voor zich dat er geen synthetische geurstoffen, kleurstoffen, paraffines, parabenen of siliconen worden gebruikt bij de vervaardiging van de producten.

TEAM DR JOSEPH
TEAM DR JOSEPH

The skin care is a combination of nature and high-tech: vegan and cruelty-free, natural and skin-friendly.

TEAM DR JOSEPH

Een gezonde en stralende huid voor hem en haar

In de eigen online shop vind je een ruime keuze aan verwenproducten van TEAM DR JOSEPH voor gezicht en lichaam: van reiniging tot revitalisatie, van zonverzorging tot well ageing. Praktische extra's: in de shop vind je ook online huidverzorgingstips, huidanalyses en huidverzorgingssets. Het winkelassortiment omvat ook kamergeuren, essentiële oliën en theeën.

Ben je op zoek naar een cadeau en kun je maar niet kiezen uit het ruime aanbod? Dan is een cadeaubon die TEAM DR JOSEPH digitaal naar je e-mailadres stuurt een snelle en gemakkelijke oplossing.

TEAM DR JOSEPH
TEAM DR JOSEPH

The GREEN GRACE solid shower bath is ideal for daily and gentle body cleansing.

TEAM DR JOSEPH

Focus op duurzaamheid

Een leefbare toekomst vereist denken in termen van onderling verbonden cycli en het bevorderen van kwalitatieve in plaats van kwantitatieve groei. TEAM DR JOSEPH richt zich al lang op een milieuvriendelijk productieproces, maar onze visie is om de hele waardeketen duurzaam te maken, van de inkoop van grondstoffen tot productie en afvalverwerking.

Op deze weg zijn al verschillende stappen gezet. TEAM DR JOSEPH is bijvoorbeeld 100% CO2-neutraal. Het assortiment omvat ook 3 verschillende zero waste-blokjes voor handen, lichaam en haar. Hand Wash, Body Wash en Shampoo + Conditioner in kubusvorm bevatten voedende plantenoliën en hebben geen plastic verpakking nodig.

Tekst: Lisa

Wij zijn een bonte mix van natuurminnende, avontuurlijke en creatieve redacteuren. We wonen allemaal in Zuid-Tirol en delen de liefde voor schrijven en fotograferen, de bergen en cultuur. Het is onze passie om steeds weer nieuwe verhalen te ontdekken over het land en de mensen, over identiteit en traditie, over de stille plekjes en duizend gezichten van Zuid-Tirol. Met onze teksten en foto's willen we je de schoonheid van deze contrastrijke regio laten zien en je nieuwsgierigheid prikkelen. Maar we willen vooral één ding: u inspireren om te reizen.

Vergelijkbare berichten

Service